fullsizeoutput_1819.jpeg

Sara Støback

 
Zen Coach

Jeg er født i Mexico City og har bodd i Norge i nesten 20 år. Jeg jobber med Zen Coaching som hjelper en med å være mer bevist på det som skjer inni seg i vanskelige situasjoner og få et bedre innsyn i seg selv for å kunne ta bedre avgjørelser og håndtere livet på et mer bevisst måte. 

Jeg pleide å tenke at "vilje styrke" kunne løse alt.  Jeg var en proff, tross alt -eller det var det jeg trodde. 

Det tok en diagnose i kronisk migrene- et resultat jeg fikk ved å ignorere min kropp gjennom flere år med kronisk stress og trauma uten å ta tid til helbredelse  til å se at jeg trengte å lære på et annerledes måte. 

Da jeg fant Zen Coaching opplevde jeg en freds-følelse som jeg ikke hadde kjent på flere år. Jeg ble mer bevisst på mine, tanker, følelser og min egen kropp. I begynnelsen startet jeg på studiet for å hjelpe meg selv men så ble det et ønske om å dele denne kunnskapen og støtten jeg fikk med  andre. Det er ingenting ved denne metoden jeg tilbyr som jeg ikke har prøvd på min egen kropp og sinn med veldig gode resultater. 

Relaxing into being

Zen coaching bidrar til en mer balansert hverdag. Jeg ønsker en verden hvor folk er i kontakt med seg selv fordi denne kontakten er med vår perfekte selv. Vi er alle perfekte som vi er, men langs veien gjør livets utfordringer at vi blir utkoblet fra oss selv og følelser om å ikke være god nok dukker opp. Jeg har selv erfart at å lytte empatisk, anerkjenne det som er i live i oss og kunne si "JA" til dette vil hjelpe enormt til å ha et bedre liv, gir mer selv-empati og mer livsglede. For meg er det viktig å lære hvordan man kan gi seg selv støtte. Utforsking av problemer og lengsler skjer sammen med coachen men resten av jobben skjer hjemme i hverdagen. 

Å være Zen Coach for meg er å være en støtte når man går dyp inn i seg selv for å finne løsninger for å få tilbake livsglede, livsgnist og ro.  Zen Coachen holder kundens agenda mens klienten begynner en reise inni seg selv for å finne de svarene som bare hun eller han har for å nå hjertets lengsel. 

Mine rammer

Jeg snakker norsk, spansk og engelsk flytende, og driver terapi i alle tre språkene etter behov.

Jeg er en Sertifisert Zen Coach som er en del et verdensomspennende nettverk  av terapeuter og foredragsholdere. 

Jeg er også medlem av IVK Norge, en organisasjon som fremmer empatisk kommunikasjon.

Faglig bakgrunn

Jeg ble utdannet Zen Coach fra 2011-2013. Jeg står nå som en lidenskapelig opptatt formidler av selv utvikling. Zen coaching har lært meg å veilede folk til å finne ressurser og mestre livet slik det er i øyeblikket. 

Innen Zen Coaching utdanningen har jeg i tillegg lært om  familie-konstellasjoner, en metode for å synliggjøre underliggende og skjulte dynamikker i familiesystemet, samt somatic terapi for å behandle trauma.  

Ellers har jeg over 20 års erfaring i markedsføring i internasjonale bedrifter.  

Zen Coaching utdannelse 

Zen Coaching ble utviklet av Kåre Landfald, Norge. Den blir undervist i Sverige, Poland, Danmark, Norge og Sør Afrika. 

Utgangspunktet for Zen Coaching finnes i vårt ønske om å være den vi egentlig er, å være genuine, ekte og oppriktig med oss selv og andre. Zen Coaching retter fokus mot å nå våre utvendige mål – en nøkkel karakteristisk i tradisjonelt coaching – med et dypere indre fokus enn det finnes innenfor tradisjonelt coaching.    

 

Tilnærmingen er basert på grunnleggende prinsipper for "mindfulness"  eller bevisst tilstedeværelse. Det er også basert på å utforske begrensende tanker, og våre ekte indre ressurser. Hoved metoden er "inquiry" - en indre, fokusert utforsking basert på spesifikke spørsmål og en støttende lyttepraksis.  

Jeg har fullført både Zen Coaching trening og  fordypende trening som utdyper prinsippene i zen coaching, familie relasjoner, "shadow sides", krise-håndtering samt  styrke og sårbarhet. 

 

Sertifikater
 • Zen Coaching

  Sertifisert Zen Coaching, Sverige

 • Markedsførings diploma 

  UCLA Extension 

 • Feng Shui

  Innføring i Feng Shui prinsipper, Mexico City

 • Macrobiotic Ernæring

  Training Courses i Macrobiotic Ernæring , Macrobiotic Center TAO, Mexico City

 • Family Constellations

  Trainig Course Svagito Liebermeister, Norge og Sverige

 • Ikkevolds kommunikasjon 

​       ​Innføring i Ikkevolds kommunikasjon, Sverige

 • Silva Metoden 

       Innføring  i foranking teknik , Mexico City

 • Meditasjon

  Sant Mat/Surat Shabd Yoga, The Path of Light and SoundRajasthan, India