top of page

HJELPE SENTER

Comprehensive Answers

HVA ER ZEN COACHING BASERT PÅ?

Som en coachingtilnærming forener den fokuset på å nå ytre mål – en nøkkelkarakteristikk ved tradisjonell coaching – med et dypere indre fokus enn det som vanligvis finnes innenfor tradisjonelt coaching. Tilnærmingen er bygget på grunnleggende mindfulness-prinsipper, eller bevisst tilstedeværelse. Den er også basert på en utforskning av begrensende tro, og på våre sanne indre ressurser. Hovedmetoden er "inquiry" – en indre, fokusert utforskning basert på spesifikke spørsmål og en støttende lyttepraksis.

ER ZEN COACHING TERAPI?

Psykoterapi beskrives ofte som en sjelereise; en dyp utforskning av din indre og ytre verden. Uansett grunn, kan du lide og du kan ha mistet kontakten med ditt sanne jeg; gjennom det terapeutiske forholdet til din terapeut, søker psykoterapi å gjenopprette og fornye denne forbindelsen. Hovedformålet med terapi er å bygge et sunt forhold til deg selv, andre og verden for øvrig. Så ja, Zen-coaching er terapi, ettersom vi blir mindre identifisert med mentale posisjoner og negative vurderinger av oss selv og andre, og mer frie til å leve i styrke, fred og positive bidrag til oss selv og andre.

HVOR LANGT TAR HVER ZEN COACHING TIME?

En terapiøkt er 60 minutter. Hvis det er tid og kunden trenger en lengre økt, kan vi avtale å strekke ut den vanlige økten.

Innledende
Samtale

La oss snakke i 30 minutter om dine utfordringer og ideer og hvordan en coach kan hjelpe. Jeg vil lytte aktivt, identifisere temaer, stille spørsmål, komme med forslag og søke din mening. Jeg vil dele prosesser, historier og potensielle resultater. Du vil velge om jeg er den rette coach til å hjelpe deg med å finne svarene og den indre styrke du lengter etter. 

Bestill nå

FotoMonaHauglid-3385A_ppA_edited.jpg
bottom of page