top of page
Rock Maze

HVA ER ZEN COACHING

Et hjerte-basert tilnærming til personlig utvikling og coaching

 

Zen Coaching er en kraftig tilnærming til å leve, med et sett av forståelser og prinsipper om hvordan kan vi støtte oss selv og andre i å komme tilbake hjem til vår ekte natur, vokse som mennesker og leve og handle fra den anerkjennelse.


Utgangspunktet for Zen Coaching befinner seg i vårt ønske om å være den vi egentlig er, å være genuine, ekte og oppriktig med oss selv og andre. Zen Coaching retter fokuset mot å nå våre utvendige mål – en nøkkel karakteristisk i tradisjonelt coaching – med et dypere indre fokus enn det finnes innenfor coaching.    

 ​

Tilnærmingen er basert på grunnleggende prinsippene for mindfulness , eller bevist tilstedeværelse. Det er også basert i å utforske begrensende tanker og våre ekte indre ressurser. Hovedmetoden er "inquiry" - en indre, fokusert utforsking basert på spesifikke spørsmål og en støttende lyttepraksis.

Målet med Zen Coaching er oppnådd her og nå –ved å legge merke til, tillate og fullt ut oppleve det som skjer i dette øyeblikket.  Det er ikke nødvendig å vente på oppfyllelse i fremtiden. Oppfyllelse, lettelse og visdom er essensen av det som vi opplever her og nå.

bottom of page