top of page

TJENESTER JEG TILBYR

Personlig hjelp og veiledning

Hvis du ser etter individuelle coaching av høy kvalitet med en sertifisert coach som bryr seg, så har du kommet til rett sted. Jeg veileder kundene mine hvert trinn på veien og implementerer ulike metoder for å hjelpe dem med å utvikle nye holdninger til livets mest utfordrende tider. Bestill en time i dag og se hva jeg kan gjøre for deg.

Psychologist Session
Distanced Couple

I mine coaching timer kartlegger vi essensen av parutfordringene og hva dere ønsker å oppnå gjennom terapi. Det er mange par som i løpet av den første timen opplever klarhet angående utfordringene og hva som er viktigst for dem. Jeg er sikker på at du vil finne min parterapi nyttig og inspirerende. Ta kontakt for å bestille time.

COACHING FOR UNGDOMER

Føler du deg litt nede i det siste og ingenting ser ut til å løfte humøret ditt? Det kan være på tide å søke hjelp. Zen Coaching hjelper til med å utvikle positive holdninger til livets mest komplekse og utfordrende omstendigheter. Kontakt meg i dag og la meg hjelpe deg med å finne det beste i deg selv.

Youth Counseling
Services: Services

Innledende
Samtale

La oss snakke i 30 minutter om dine utfordringer og ideer og hvordan en coach kan hjelpe. Jeg vil lytte aktivt, identifisere temaer, stille spørsmål, komme med forslag og søke din mening. Jeg vil dele prosesser, historier og potensielle resultater. Du vil velge om jeg er den rette coach til å hjelpe deg med å finne svarene og den indre styrke du lengter etter. 

FotoMonaHauglid-3385A_ppA_edited.jpg
bottom of page